Verhuisstress

Verhuizen voor een kat kan zeer stressvol zijn. Het zijn territoriale dieren en hechten erg aan hun omgeving en dagelijkse routine. Door een verhuizing zijn ze al hun bekende plekjes en geurtjes kwijt. Om het zo goed mogelijk te...

Read More

Het leed wat kat heet

Het leed wat kat heet. Ik zie ze regelmatig langskomen. Op het nieuws, twitter, facebook. Schrijnende verhalen van katten die zijn mishandeld, gedumpt en ziek aan hun lot overgelaten. Het zijn dieren met een ziel, met een wil om...

Read More
Loading

Archief

Nathalie Leeuwis – gediplomeerd kattengedragstherapeut uit Papendrecht. Hulp bij ongewenst kattengedrag. zoals onzindelijkheid, sproeien, agressie, angst, krabben op ongewenste plaatsen etc. Door het gedrag van de kat te observeren en analyseren kom ik tot een praktisch en goed uit te voeren behandelplan wat werkt voor u en uw kat.
Maar ook voor informatie bij de komst van een baby, introduceren van een nieuwe kat of het katvriendelijk maken van uw woning. Werkzaam in de omgeving Drechtsteden (Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht) maar desgewenst ook daarbuiten.

Deze site is nog volop in ontwikkeling en zal in de loop van de tijd gevuld worden met waardevolle informatie over katten en hun gedrag. Heeft u ondertussen al een vraag? Stuur dan gerust een mail, deze zal ik dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Stuur een email