Anima Felis – Kattengedrag biedt hulp en advies bij ongewenst kattengedrag of ter voorkoming van. Dit doe ik door meerdere mogelijkheden aan te bieden om u te helpen met ongewenst kattengedrag bij uw kat(ten) of juist ter voorkoming van. Denkt u maar eens aan een adviesconsult, u kunt dan denken aan een nieuwe of volgende kat in huis, een baby op komst of u zoekt advies om uw huis katvriendelijker te maken.

Zijn er al problemen?, dan komt een gedragsconsult om de hoek kijken.

Ik ben nog aan het kijken of een telefonisch spreekuur of telefonisch consult misschien ook wel tot de mogelijkheden behoort. Zodra dit beschikbaar is zal ik dit op deze pagina plaatsen.

Ik ben werkzaam in de omgeving Drechtsteden (Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht) maar indien gewenst ook daarbuiten.

 

Indien u klinkt op één van onderstaande afbeeldingen komt u bij de informatie van uw keuze.

Gedragsproblemen

Hulp bij onzindelijkheid, agressie , angst, krabben op ongewenste plekken etc

Kattenpaleis

Maak van uw huis een kattenpaleis wat uw kat al zijn natuurlijke gedragingen kan uitten en zorgt voor het ultieme kattengeluk.

Kittencheck

Maak uw huis klaar voor de komst van uw eerste kat of kitten en zorg voor de juiste start.

Voorbereiding nieuwe huisgenoot

Er komt een nieuwe huisgenoot. Dat kan een baby zijn, maar bijvoorbeeld ook een hond. Wat moet u doen om deze kennismaking zo soepel mogelijk te doen laten verlopen.

Introductie

Hoe introduceer je een nieuwe kat in huis en voorkom je problemen in de toekomst