GedragsproblemenDe laatste loodjes zijn het zwaarst, maar niet als het gaat over datgene waar mijn hart ligt. Mijn missie is om het geluk en het welzijn van de kat in Nederland te vergroten. Er voor te zorgen dat er meer begrip is voor dit bijzondere dier wat in onze huiskamers rondloopt. Door onwetendheid kan het geluk en het welzijn van de kat in het gedrang komen, met alle gevolgen van dien. Er is, net zoals voor de hond, geen kittencursus of gehoorzaamheidstraining waar de eigenaar van alles over zijn kat kan leren.

 

De meeste problemen zijn op te lossen

Voor de eigenaar ongewenst gedrag als agressie, onzindelijkheid, krabben op ongewenste plekken, overmatig aandacht vragen steken de kop op. De kat wordt afgestaan of ze leren leven met de acties van hun kat. Dit is niet nodig. De meeste problemen zijn op te lossen maar daar is wel wat voor nodig. De oorzaak moet worden aangepakt en de eigenaar moet bereid zijn er tijd en moeite in te steken.
Want wat is nou heerlijker dan het gezelschap van een gelukkige kat.

Gezocht! Niet meer nodig ivm afstuderen

Om mijn opleiding af te ronden zoek ik nog een 5-tal aantal casussen welke ik verdeeld over het jaar behandel, zonder kosten voor de katteneigenaar. De eerste twee zal circa juni/juli zijn. De laatste drie in de periode oktober t/m december. Afstand het liefst max 50 km rond Dordrecht. Hier komen dus geen kosten bij kijken maar u krijgt wel professioneel advies. Meer weten? Stuur een mail naar kattengedrag@animafelis.nl en ik vertel u hoe het werkt.
Al naar gelang de aanmeldingen en het probleem gedrag maak ik een keuze. Ik kan u dan ook niet allemaal helpen maar misschien wel doorverwijzen naar een medestudent.